Försäkring - Startklar Plus

by Joakim Backman 16. september 2013 22:34

Jag skulle köpt denna försäkring tidigare, speciellt eftersom den är så pass billig som den är. Man får inte bara tillbaka eventuella startavgifter vid sjukdom eller skada utan är även försäkrad både under träning och tävling.

I våras missade jag två lopp som jag tänkt att delta i, Göteborgsvarvet och Kullamannen, på grund av att jag var skadad. Hade jag haft försäkringen så hade jag fått tillbaka båda startavgifterna.

Jag har vetat om Folksams försäkring Startklar rätt länge men det har inte blivit av att jag köpt den. Nu tänkte jag att det är dags, speciellt med tanke på att tävlingarna tenderar att bli dyrare och dyrare för varje år.

Här om dagen så fick jag tummen ur och köpte Startklar Plus för 250:- via Folksams webbsida. Förhoppningsvis kommer jag inte att få anledning att behöva kontakta Folksam för att jag behöver använda försäkringen, men så är det väl med alla försäkringar...

Tags: , ,

Allmänt

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman