Envishet lönar sig

by Joakim Backman 26. november 2013 20:58

Jag var inte alls på humör för att ge mig ut och springa idag på lunchen, men jag hade ju släpat med mig alla löparkläder och det var dessutom fint väder. Jag tog mig i kragen och gav mig motvilligt iväg.

Härligt solsken från klarblå himmel, nästan vindstilla och 0°C piggade upp mig. När jag väl kommit iväg några kilometer, blivit varm och hittat ett skönt löpsteg så kändes det plötsligt riktigt bra. När jag sedan kom ut och blev ensam ute i Bokhultets bokskog blev det ännu bättre.

Jag mötte några hundägare men annars fick jag ha skogen för mig själv. Det blev en mycket bra mental avkoppling och jag kände hur kroppen laddade upp igen. När jag kom in till stan igen efter att ha avverkat ca 10 km så kände jag mig på topp.

Visst är det tufft att komma ut ibland, men nästan alltid får man god lön för att vara lite envis och tvinga sig ut ändå!

Distans 10.15 km  
Tid 0:44:22  
Tempo (snitt/max) 4:22 min/km 3:56 min/km
Temperatur 0 °C  

Tags: , ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman