Helt OK morgonpass

by Joakim Backman 21. februari 2014 18:27

Jag kände att kroppen inte var helt på topp, lite sliten och trött. Det var inte skäl nog till att ställa in fredagens morgonpass.

Några plusgrader och duggregn, helt ok löparväder. Jag var lite stel första kilometern men det släppte när jag väl blev riktigt varm.

Jag kom iväg lite sent idag, i början på rundan är det löpning på mindre grusväg inne i skogen och det var riktigt mörkt och jag hade pannlampa. Efter drygt halva rundan märkte jag ljuset, solen var ju på väg upp och det ljusnade trots att det var molnigt och duggregnade. Den här känslan har jag längtat efter ända sedan i höstas!

Tempot var stabilt, strax under vad jag planerat och det kändes ändå rätt ok med tanke på att jag inte var riktigt på topp. Det börjar bli ok med morgonrundorna, det är inte lika tungt som det var tidigare.

Distans 12.76 km  
Tid 1:00:19  
Tempo (snitt/max) 4:43 min/km 3:17 min/km
Puls (snitt/max) 161 bpm 177 bpm
Temperatur 4 °C  

 

Tags: ,

Löpning

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman