Varmare i vattnet

by Joakim Backman 1. maj 2014 22:25

Passade på att smita iväg hemifrån en stund för att simma lite i Barnsjön tillsammans med Jonas och Alex. Det var några dagar sedan förra gången så det fanns förhoppning om att det skulle vara varmare i vattnet denna gången. I viken där vi klär om visade termometern faktiskt 15°C även om det nog var ett par grader kallare ute i sjön.

De andra två skulle endast simma men jag ville köra en kort swim&run så medans de simmade en runda i sjön sprang jag runt halva och simmade tvärs över för att sedan springa tillbaka igen. Fördelningen mellan simning mot löpning under rundan blev 40/60 och det blev lagom med två varv.

Löpning 2.0 km 0:12:30 6:15 min/km
Simning 0.8 km 0:14:30 18:07 min/km
Totalt 2.8 km 0:27:00 9:38 min/km 
Temperatur vatten 13 °C    

 

Tags: , ,

Swim&Run

Kommentarer är stängt

Joakim Backman

år, bor i Växjö( ) med familj bestående av fru, två söner och hund.

Jag tränar i den omfattningen det passar in i mitt liv och då främst löpträning och styrketräning på gymmet men även en del simning på sista tiden.

Min motivation för träningen är att hålla mig frisk, hålla en bra vikt samt att kompensera för mitt stillasittande kontorsjobb som IT-nörd. Dessutom är det jäkligt roligt! 

 
 

Kommande evenemang

Dagar till evenemang
   

 Alla tävlingar och lopp

Tidigare

RecentComments

Comment RSS
Blogglista.se
Sport Blogg Topplista
Hälsoblogg bloggar om träning
Bloggparaden  
Twingly BlogRank SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Joakim Backman